Close

Studenttilbud

Studenttilbud!

SAND-festivalen er en undersøkende og utforskende festival som har som ambisjon å vise noe av den mest interessante, nyskapende og engasjerende scenekunsten som lages for barne- og ungdomspublikummet, både her i Norge og internasjonalt. Hvert år programmeres festivalen med bakgrunn i et tema som skal utforske samtidens scenekunst.

Festivalen i 2017 har fått tittelen «På flukt/On the run» og skal utforske samtidens scenekunst og dens forhold til samfunnet. Mye av samtidens scenekunst tematiserer flyktningkrisen – og dette sier noe om kunsten og den rollen kunsten har i ethvert samfunn. Gjennom festivaluken skal vi utforske den sosiale, politiske og inkluderende siden ved scenekunst for barn og unge, gjennom forestillinger, seminarer og verksteder knyttet opp mot flyktningkrisen.

SAND-festivalen ønsker å invitere inn studenter og fagmiljøer til en skreddersydd festivalopplevelse.

For kun 700,- får studentene en pakke med forestillingene under, samt hele fagprogrammet, og et tilbud på heldagsverksted i klovning og fysisk komedie med Katja Brita Lindeberg.

Rimini Protokoll (DE) – Evros Walk Water 2
Theater Artemis (NL) – Oorlog (War)
Doni /Solvik/Wunderkammer Produksjoner (SA/NO) – Phefumla (Å puste)
Pia Maria Roll (NO) – Nå løper vi!
Christine Cynn/Substans Film (US/NO) – Shooting Ourselves
Artilleriet Produksjoner (NO) – Myke Øyne

Husk å huke av for alle forestillingene ved bestilling, via lenkene under.

Lilla studentpass

Studenttilbud – verksted med Katja Lindeberg i klovning og fysisk komedie

I år tilbyr SAND-festivalen et verksted med Katja Lindeberg i klovning og fysisk komedie den 13. september. Katja Brita Lindeberg er en anerkjent kunstner som blant annet står bak forstillingene Julie + Romeo (2013), Om bare Rosa kunne trylle og Om bare lyseblå var superhelt. I workshopen vil vi undersøke klovnen og klovnens tilstedeværelse, lekfullhet og sårbarhet i møte med publikum. Klovnen er personlig og utgår alltid fra skuespilleren selv. Hvem er klovnen din og hva har hun å tilby sitt publikum. Hvordan finner man friheten i seg selv til å gå inn i en flyktningeleir og leke?

Studentpris: 200,-.
Les mer om verkstedet og meld deg på her.

Følg med på oppdateringer her på våre nettsider, og på Facebook.
For spørsmål ta kontakt med info[at]assitej.no