Close

Forestillinger

SAND-festivalen har konkludert – og vi har den glede av å presentere forestillingene ved årets festival den 12 til 16 september 2017

SAND-festivalen er en undersøkende og utforskende festival og har som ambisjon å vise noe av den mest interessante, nyskapende og engasjerende scenekunsten som lages for barne- og ungdomspublikummet. Vi programmerer festivalen hvert år ut fra et tema, og i 2017 er temaet PÅ FLUKT/ON THE RUN.
Med flyktningkrisen som bakteppe er det vårt ønske at SAND-festivalen 2017 skal synliggjøre mennesker på flukt. Gjennom festivaluken vil vi løfte frem de stemmene og historiene som ikke alltid kommer frem i offentligheten – og vi skal vise scenekunst som gir mennesker på flukt et ansikt. Ved hjelp av et kunstnerisk råd bestående av Siri Løkholm Ramberg (leder), Endre Sannes Hadland, Cliff A. Moustache, Tony Reekie, Vera Micaelsen, Siemke Böhnisch og Johan De Smet, har vi valgt ut syv forestillinger som på ulikt vis reflekterer over tema On the run.

Gjennom festivaluken skal vi gjennom forestillinger, seminarer og verksteder, utforske og undersøke for forholdet mellom scenekunsten og samtiden. Mer spesifikt hvordan kunsten kan kommentere på og utforske traumatiske og opprivende opplevelser for barn og unge, og hvordan kunsten kan skape et rom for forståelse og diskusjon rundt disse hendelsene for et ungt publikum.

Program/programme 2017

Vi ses i Kristiansand i september!