Close

Forestillinger

STRANGE FEATHERS

Fidget Feet (IE) og Bird & Bat (IS)

I Strange Feathers møter vi to fugler, idet de klekkes og oppdager verden for første gang. De oppdager lyder, farger, naturkrefter og de lærer seg å fly! Gjennom et fantastisk samspill mellom akrobatikk, dans, lydlandskap og massevis av fjær byr Strange Feathers på en opplevelse fylt av humor og livskraft, som formidles helt uten ord.

 

 

 

 

POP UP

Teatro delle Briciole (IT)

“Pop Up” bruker utbrettboken som utgangspunkt for en fantastisk vakker og spennende teateropplevelse. Mikrofortellinger, former og følelser veves sammen i et mesterlig samspill mellom de to skuespillerne og en haug med utbrettbøker.

 

 

 

 

HJEM

Teaterværkstedet Madam Bach (DK)

Trappen som knirker, smaken av jordbær, lyden av fuglesang tidlig om morgenen. Et hjem er mer enn et tak over hodet. HJEM er en visuell teaterforestilling om å høre til og å føle seg hjemme – i verden og i seg selv.

 

 

 

TO HJEM

Tigerstadsteateret / Nordby produksjoner (NO)

Hvordan er det å oppleve at foreldrene dine flytter fra hverandre? Jenta dere møter i forestillingen «To Hjem» opplever at foreldrene plutselig ikke skal bo sammen lenger, og at hun selv får et liv i to hjem. “To Hjem” er inspirert av virkeligheten, og bygger på samtaler kompaniet har gjort med ungdom om deres egne opplevelser rundt dette temaet.

 

 

 

 

M.I.S. – NATTEN LANG

DON GNU (DK)

Don Gnu er på jakt etter den moderne mannens identitet iført tynnslitte sokker og sandaler. Forestillingen tar pulsen på den moderne og rådville mann – den voksne guttungen med sitt store ego, oppvokst med 70-tallets bløte verdier blant rollemodeller som Dirty Harry og pappen til Albert Åberg. Hvordan har han det egentlig der inne i ullsokkene og de komfortable sandalene?

 

 

 

 

HABIBI

Opgang 2 (DK)

Sara er en jente på 16 år. Hun bor med foreldrene sine i en forstad og bruker all sin tid på skole, venninner og kor. En helt vanlig morgen våkner Sara og kan bare snakke arabisk. Hun tenker på dansk og forstår bare dansk – men ordene som kommer ut av hennes munn er arabiske. En musikalsk teaterfortelling om fremmedfrykt og tilhørighet.

 

 

 

 

DEN LILLE PRINSEN


Kilden Teater (NO)

«En kan bare se riktig med hjertet. Det vesentlige er usynlig for øyet.» Den Lille Prinsen inviterer barna inn i et magisk univers, hvor lek møter refleksjon rundt noen av de temaene som opptar barna mest: vennskap, savn, tap og hva det vil si å bli voksen.

 

 

 

 

 

FOR ANDRE TING

3. klasse Bachelor i Teater ved UIA (NO)

FOR ANDRE TING er en vandreforestilling gjennom et område under stor forandring. Reisen starter ved Kilden Teater og Konserthus hvor vi skal utforske området i og ved Kilden, med hensyn til faktiske og potensielle forandringer. Hva er du for? Er du for andre ting?