Close

Forestillinger 16. september

Kilden Teater: Poteter har ingen vinger

16/09/2017

13:00-13:50

Sted: Dansesalen, Kilden

Det finnes død i livet og liv i døden. Livet blir rikere når døden er med. Om møtet mellom en desperat potet på rømmen fra en potetmosfabrikk og et ektepar som sitter fast i sorgen etter tapet av datteren Lela. Når historien begynner har hun vært død i nøyaktig seks år. Poteter har ingen vinger er en enkel historie om hvor vanskelig det kan være å gå videre. Det er historie om å trenge hjelp, og om gleden når sorgen endelig slipper taket.

Theater Artemis: Krig

16/09/2017

13:00-14:00

Sted: Dansesalen, Kilden

Vi skulle ønske vi hadde noe fornuftig å si
Men en krig er for stort, selv for oss
Vi er bare her for å lage en forestilling

Noe om en ballong som luften sakte går ut av, en nese som blør, små helikoptre som faller fra et tre, en dusj som gråter, publikummere som skyter og tre soldater som står på rulleskøyter og snakker baklengs.

Akram Khan Company: Chotto Desh

16/09/2017

17:00-18:00

Sted: Multisalen, Kilden

Akram Khans Desh ble øyeblikkelig en hit blant både publikum og kritikere etter premieren i 2011. Akram Khan Company og regissør Sue Buckmaster fra Theatre-Rites har omarbeidet Khans populære forestilling til en familieproduksjon spesielt rettet mot barn fra 7- og 8-årsalderen. Chotto Desh, som betyr «lite hjemland», skaper en besnærende fortelling om en ung manns drømmer og minner fra Storbritannia til Bangladesh. I Chotto Desh fortelles historier på tvers av kulturer gjennom en unik blanding a