Close

Forestillinger 16. september

Med forbehold om utsolgte forestillinger

Kilden Teater: Poteter har ingen vinger

16/09/2017

13:00-13:50

Sted: Dansesalen, Kilden

Fridtjof og Clara våkner om morgenen 6. mai. Det er 13-årsdagen til deres datter, Lela. Men Lela ble aldri mer enn seks år. Foreldrene sitter fast i størknet sorg, og har ikke åpnet døren inn til datterens rom siden den gang.

Denne vonde dagen blir ikke som andre bursdager uten hedersgjest. En potetjente dukker nemlig opp og snur alt på hodet. Jenta har rømt fra en fabrikk etter å ha sett foreldrene bli til potetmos.

Theater Artemis: Krig

16/09/2017

13:00-14:00

Sted: Dansesalen, Kilden

Vi skulle ønske vi hadde noe fornuftig å si
Men en krig er for stort, selv for oss
Vi er bare her for å lage en forestilling

Noe om en ballong som luften sakte går ut av, en nese som blør, små helikoptre som faller fra et tre, en dusj som gråter, publikummere som skyter og tre soldater som står på rulleskøyter og snakker baklengs.

Akram Khan Company: Chotto Desh

16/09/2017

17:00-18:00

Sted: Multisalen, Kilden

Akram Khans Desh ble øyeblikkelig en hit blant både publikum og kritikere etter premieren i 2011. Akram Khan Company og regissør Sue Buckmaster fra Theatre-Rites har omarbeidet Khans populære forestilling til en familieproduksjon spesielt rettet mot barn fra 7- og 8-årsalderen. Chotto Desh, som betyr «lite hjemland», skaper en besnærende fortelling om en ung manns drømmer og minner fra Storbritannia til Bangladesh. I Chotto Desh fortelles historier på tvers av kulturer gjennom en unik blanding a