Close

AAG 2019

 

ASSITEJ Norway og SAND-festivalen ønsker velkommen til den internasjonale ASSITEJ Artistic Gathering i Kristiansand 2.-7. september 2019.

ASSITEJ Artistic Gathering (AAG) er den internasjonale bevegelsens største og viktigste samling av scenekunstnere, akademikere, formidlere og innkjøpere av scenekunst for barn og unge. Det er venta flere hundre delegater fra hele verden til vakre Kristiansand. Begivenhetene vil finne sted sentralt i byen, med Kilden Teater- og Konserthus som hovedarena.

“Towards the Unknown – Confronting the Present”
“Mot det ukjente” er det overordna temaet til ASSITEJ den inneværende treårsperioden, og på samlingen i Kristiansand vil vi ta et skritt videre gjennom å konfrontere dagens situasjon. Hva er status for scenekunsten for barn og unge rundt omkring i verden i dag? Vi tror mye avhenger av hvordan vi ser barnet, og hvordan vi definerer barndom. Svarene vil variere ut fra hvor vi kommer fra og hvilket ståsted vi har. Hvordan reflekteres våre ulike syn på barndom i dagens scenekunst?

Norsk, nordisk og baltisk scenekunst vil få et særlig fokus under festivalen, og det vil også avholdes en egen parallell nordisk-baltisk fringe på kulturhuset Aladdin.

Ønsker du å registrere din produksjon?
Vi starter nå prosessen med å lete etter noen av de mest interessante produksjonene for barn og unge fra alle verdenshjørner. Vær vennlig å registrer deg ved å:
– fyll ut registreringsskjemaet:  http://sandfestival.no/registration-form/
Husk å legg ved:
– en videolenke til et full-lengdes uredigert opptak av forestillingen
– en lenke til teknisk rider

Frist for å melde sin interesse er 20. september 2018. Bidrag som kommer inn etter denne fristen vil ikke bli vurdert. ASSITEJ Norge vil dekke honorar, opphold og diett. Reise og frakt må søkes dekket fra kompaniene selv. Det oppnevnes et kunstnerisk råd som vil kuratere programmet. De utvalgte kompaniene vil få beskjed senest i løpet av januar 2019.